SOLLIDEN

Catie hoekbank in opstelling 32 zwart is gemaakt van echt leder en heeft een rechtse hoek met chaise longue. Geniet van de luxe uitstraling en het soepele en zachte comfort van deze hoekbank.

Catie hoekbank in opstelling 23 rood is gemaakt van echt leder. Als jouw interieur gezien mag worden kies je voor deze rode hoekbank.

Catie hoekbank in opstelling 32 rood is gemaakt van echt leder en heeft een rechtse hoek met chaise longue. Geniet van de luxe uitstraling en het soepele en zachte comfort van deze hoekbank.

Catie hoekbank in opstelling 23 zwart is gemaakt van echt leder. Geniet van de luxe uitstraling en het soepele en zachte comfort van deze hoekbank.

Meriko zetelset 3+2 zits zwart leder. Hét traditionele bankstel bestaande uit een 2-zitsbank en een 3-zitsbank. Een vaste waarde in heel veel woonkamers van toen en nu.

Een indrukwekkende leren design hoeksalon met Italiaanse trekjes. De stijlvolle lijnen en uitnodigende leren bekleding maken deze hoeksalon een lust voor het oog.

Marika leren design hoekzetel links zwart. Een fantastische leren design bank met een chaise longue links. Hier raak je niet op uitgekeken. En zit je eenmaal? Dan begint het genieten pas echt!

Zwarte lederen hoeksalon van topkwaliteit: een parel voor de woonkamer, om heerlijk in te ontspannen en televisie te kijken, te lezen of te luieren.

Sara hoeksalon 23 rood leder. Een gave hoeksalon van rood echt leer. Met ruime zitgelegenheid en comfortabele geïntegreerde kussens om heerlijk in te ontspannen.

Sara levert een complete woonervaring: een hoeksalon van formaat, met tenminste 6 zitplaatsen en allemaal bekleed met heerlijk soepel leder. Hier kun je heerlijk bij elkaar zitten of gewoon met de...

Pages

Subscribe to SOLLIDEN